Cyrano Alingsås

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano Alingsås ligger på Korsningen Plangatan och Magasingatan. Restaurangen startades 2009 och är nog den mysigaste restaurangen i Alingsås med den absolut charmigaste bakgårdsservering som är besökt från hela Sverige. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.30 - 21.30
Fredag
11.30 - 22.30
Lördag
12.00 - 22.30
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

3 - rättersmeny 259 kr

En trerättersmeny där du kan välja mellan 2 förrätter: sallad caprese eller husets räkcocktail, 2 huvudrätter som pizza och vedugnsbakad laxfilé fisk och avsluta med en klassisk crème brûlée till ett rimligt pris 255 kr

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord