Cyrano Sävedalen

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano Sävedalen ligger på Göteborgsvägen 33 i Sävedalen, mittemot Oves Gatukök, och är i två plan. Den nedre våningen som är inredd i den Provencelska stilen där man upplever att man är i Frankrike fast här hemma i Sverige, är ett måste att besöka. Restaurangen startades 2019 och är nog den populäraste restaurangen i Sävedalen. Vill man äta en riktig god stenugn bakad pizza i en härlig fantastisk miljö i Sävedalen så gör man det här. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.00 - 22.00
fredag
11.00 - 23.00
Lördag
12.00 - 23.00
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

TRERÄTTERS MIDDAG (BISTRO MENY) 249:-

3-rättersmeny 249 kr. Sallad Caprese till förrätter, valfri pizza, eller hemlagad Ravioli 5 fromages med prosciutto och pesto till varmrätt och en klassisk crème brûlée till efterrätt. Allt detta till kanon priset 249:-. Varmt Välkommen

DAGENS LUNCH FR 119:-

Dagens lunch serveras Måndagar till Fredagar mellan kl 11-14. Du kan välja mellan olika sorters provencelska pizzor som bakas i vedeldad stenugn, och sallader och pasta. Det ingår sallad, lemonad och kaffe.. Pris från 119:- Varm Välkommen.

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord