Cyrano Sävedalen

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano Sävedalen ligger på Göteborgsvägen 33 i Sävedalen, mittemot Oves Gatukök, och är i två plan. Den nedre våningen som är inredd i den Provencelska stilen där man upplever att man är i Frankrike fast här hemma i Sverige, är ett måste att besöka. Restaurangen startades 2019 och är nog den populäraste restaurangen i Sävedalen. Vill man äta en riktig god stenugn bakad pizza i en härlig fantastisk miljö i Sävedalen så gör man det här. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.00 - 22.00
fredag
11.00 - 23.00
Lördag
12.00 - 23.00
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

PIZZA PLUS PÅ MÅDAGAR OCH TISDAGAR

Vid köp av pizza för avhämtning bjuder vi på en 33 cl läsk. Det gäller Måndagar och Tisdagar och en läsk per pizza och man kan välja mellan, Pepsi, Pepsi Max, 7 UP och Zingo. Varmt Välkommen

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord