Cyrano Halmstad

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano i Halmstad ligger på Tyghusgatan 2 med utsikt över Lilla Torg. Restaurangen har en vacker uteservering och är välbesökt av de som vill se stans action men ändå sitta i en lugn miljö. Här har man varit verksam sedan 2017 och under åren besökts av många kändisar som t ex Måns Zelmerlöw, Laila Bagge och andra publika personer. Varmt Välkommen .

Öppettider
Måndag
11.00 - 22.00
Tisdag - Torsdag
11.00 - 22.00
Fredag
11.00 - 23.00
Lördag
12.00 - 23.00

Erbjudande

DAGENS LUNCH

MÅNDAG - FREDAG MELLAN 11-14:30

3 RÄTTERS MENY (269:-)

Förrätt-sallad med mozarella, tomat, ruccola och pesto. Huvudrätt- Valfri pizza från meny eller Ravioli 5 fromages. Efterrätt- Creme brulee eller Mouse au Chocolat.

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord