Cyrano Växjö

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Upplev boules spel på 4 boulebanor. Oavsett om du aldrig spelat tidigare, eller är en riktig stjärnan på gruset, kan vi garantera att du kommer ha en härlig upplevelse! Vill ni organisera företagsfest, möhippa, svensexa, födelsedagsfest kontakta oss gärna och vi hjälper med grupp bokningen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.30 - 21.30
Fredag
11.30 - 22.30
Lördag
12.00 - 22.30
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

3-rättersmeny 259kr

En trerättersmeny där du kan välja mellan förrätt, 2 huvudrätter som pizza och fisk och avsluta med en klassisk crème brûlée till ett rimligt pris

Moules Frites afton 169:-

Serveras varje torsdag! Vitvinskokta musslor med grädde, pommes frites, baguette och aioli. Enkelt och gott!

Söndagsnöje

Ät på Cyrano och spela 1 timme boules gratis.

Lördags lunch 149:-

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord