Cyrano Olskroken

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano Olskroken startade sin verksamhet 2007 och en av de populäraste restaurangerna i kvartet Lunden, Gårda och Örgryte. Restaurangens miljö är ganska speciell och har besökts av många kända författare, musiker som Håkan Hellström. Även film inspelningar för Netflix har ägt rum på denna restaurang som t ex Dancing Queen. Är du intresserad av en lugn mysig atmosfär med god mat och dryck så rekommenderar vi Cyrano Olskroken. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag
11.00 - 21.00
Tisdag - Torsdag
11.00 - 22.00
Fredag
11.00 - 23.00
Lördag
12.00 - 23.00

Erbjudande

TRERÄTTERS MIDDAG (BISTRO MENY) 249:-

3-rättersmeny 249 kr. Sallad Caprese till förrätter, valfri pizza, eller hemlagad Ravioli 5 fromages med prosciutto och pesto till varmrätt och en klassisk crème brûlée till efterrätt. Allt detta till kanon priset 249:-. Varmt Välkommen

DAGENS LUNCH

.Dagens lunch serveras Måndagar till Fredagar mellan kl 11-14. Du kan välja mellan olika sorters provencelska pizzor som bakas i vedeldad stenugn, och sallader och pasta. Det ingår sallad, lemonad och kaffe.. Pris från 119:- Varm Välkommen.

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram