Cyrano Kungsbacka

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano i Kungsbacka ligger på Storgatan 10 och är i 2 plan. En mysig övervåning som passar väl de som vill ha det lugn och avskild och en bottenplan med mer action. Cyrano i Kungsbacka startades 2010 och är en av Kungsbackas mest populäraste restauranger. Många av Sveriges kända karaktärer, inom särskild musik och underhållnings industrin har besökt denna restaurang och är återkommande gäster när de besöker Kungsbacka. Känslan är att du befinner dig i Syd Frankrike fast här hemma i Sverige. Hjärtlig Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.00 - 22.00
Fredag
11.00 - 23.00
Lördag
12.00 - 23.00
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

DAGENS LUNCH

Dagens lunch serveras Måndagar till Fredagar mellan kl 11-14. Du kan välja mellan olika sorters provencelska pizzor som bakas i vedeldad stenugn, pasta, sallader och husmanskost. Det ingår salladbuffe, lemonad, bröd, smör och kaffe. Pris från 119:- Varm Välkommen.

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord