Cyrano Borås

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano i Borås ligger på Österlånggatan 11. Restaurangen har en mysig etage våning med en vacker utsikt på planvåningen. Känslan är som att man sitter på en restaurang i Paris, fast här hemma i Sverige. Cyrano i Borås har funnits sedan 2012 och har genom åren besökt av många kändisar runt om Sverige. Hjärtlig Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.30 - 21.30
Fredag
11.30 - 22.30
Lördag
12.00 - 22.30
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

3-rättersmeny 259kr

En trerättersmeny där du kan välja mellan 2 förrätter, 3 huvudrätter som pizza, pasta och fisk och avsluta med en klassisk crème brûlée till ett rimligt pris.

MOULES FRITES AFTON 169kr

Varje torsdag är ni välkomna på moules frites med fantastisk pris. Vitvinskokta musslor, serveras med pommes frites. Enkelt och gott! Blue mussels cooked with white wine, served with french fries

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord