Cyrano Eriksberg

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano i Eriksberg ligger på Danagatan 1. Den är en liten mysig pizzabutik med 8 sittplatser. En liten pärla nästan gömd i Eriksberg Här hämtar många av Göteborgs kända profiler sina provencalska pizzor. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag
11:00 - 21:00
Tisdag
- Stängd
Onsdag - Torsdag
11:00 - 21:00
Fredag
11:00 - 22:00

Erbjudande

SÄNKTA PRISER

Nu har vi sänkt alla priser rakt igenom. Ladda ner vår app Cyrano Eat & Drink på appstore och börja beställa enkelt för avhämtning och utkörning. Du kommer även att samla på lojalitets poäng inför framtida erbjudande och rabatter på alla Cyrano. Varmt Välkommen

DAGENS LUNCH

.Dagens lunch serveras Måndagar till Fredagar mellan kl 11-14. Du kan välja mellan olika sorters provencelska pizzor som bakas i vedeldad stenugn, och sallader. Det ingår sallad, lemonad.. Pris från 109:- Varm Välkommen.

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram